Premier

Cucurella, molt a prop del Chelsea

L’arribada del català a Londres podria facilitar la sortida de Marcos Alonso, marcat en vermell pel Barça per reforçar el lateral esquerre

Marc Cucurella és molt a prop del Chelsea. El d’Alella ha arribat a un acord per incorporar-se al conjunt londinenc, que tot apunta que segellarà aviat el traspàs amb el Brighton. El Chelsea acceptarà pagar els gairebé 60 milions d’euros que exigeixen els de la costa sud d’Anglaterra pel lateral català. L’arribada de Cucurella podria facilitar la sortida de Marcos Alonso dels blues, amb el Barça atent per poder incorporar-lo com a competència de Jordi Alba.

Fitxatge frustrat pel City

Tot apuntava que Cucurella fitxaria pel Manchester City. Era una prioritat per Pep Guardiola, que avui dia continua sense cap lateral esquerre pur en la seva plantilla, de la qual, a més, ha sortit Zinchenko direcció a l’Arsenal. Cucurella complia aquest perfil i sumava la seva versatilitat a la plantilla citizen, pot jugar també de carriler i extrem per banda esquerra i, fins i tot, ocupar la demarcació de central, com ha demostrat al Brighton - sempre en defensa de tres centrals -.

El City i Guardiola el volien i el jugador tenia molt clar que el City era on volia anar. Però sembla que les exigències econòmiques del Brighton han allunyat als de Manchester de l’operació, perquè no arribaven a la xifra de 50 milions de lliures. El Chelsea ho farà - o s’hi acostarà - i tot apunta que s’endurà els serveis d’un Cucurella que s’ha adaptat a la perfecció a la Premier en la seva primera temporada.

Gran creixement

Ha estat un dels defenses més destacats de l’última edició, rendint a gran nivell independentment de la demarcació que ocupés. Prova d’això, va ser el defensa de la Premier que va fer més entrades amb èxit i el que va recuperar més pilotes. Cucurella també encaixa a la perfecció en el sistema del Chelsea de Tuchel, podent ocupar el carril esquerre o jugant com a central en el perfil esquerrà de la línia de tres que utilitza el germànic.

Cucurella arriba; Marcos Alonso surt

L’arribada de Cucurella obrirà la porta de sortida a Marcos Alonso, que té clar des de fa temps que vol sortir del Chelsea i tornar a Espanya. Cucurella i Chilwell completaran la nòmina de laterals/carrilers esquerres de l’equip, i el club s’asseurà a negociar la sortida d’un Alonso que apunta al Barça. El conjunt culé el té marcat en vermell des del principi del mercat per donar competència a Jordi Alba, i el jugador estaria encantat d’aterrar al Camp Nou.

Caldrà veure si es confirma el fitxatge de Cucurella pels blues i això precipita la negociació entre Chelsea i Barça per Alonso. Una negociació paral·lela a l’arribada d’Azpilicueta a Barcelona, que també estaria subjecta a la incorporació d’un lateral o carriler dret per part dels anglesos - des de Londres s’apunta el nom de Dumfries, de l’Inter -.

Això sí, tot i els rumors de mala relació entre els dos clubs després que el Barça frustrés a darrera hora els fitxatges de Raphinha i Koundé pel Chelsea, Laporta i Mateu Alemany van assegurar que la relació entre les entitats és més que positiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)