Més futbol

Terrassa i Manresa disputaran la final de l’Històrics

El torneig Històrics ja té finalistes. El Terrassa i el Manresa s’han proclamat guanyadors de les seves respectives semifinals i demà lluitaran pel títol en la gran final.

El Terrassa ha superat el Sants a la tanda de penals després que el partit acabés en empat a zero. A la loteria des dels onze metres, el Terrassa ha estat més encertat (4-1). El porter egarenc, Jose Ortega, ha fet dues aturades decisives per segellar el pas del seu equip a la gran final.

D’altra banda, el Manresa n’ha tingut prou amb un gol d’Àlex Sànchez a la primera meitat per eliminar el Sant Andreu, vigent campió del torneig.

Les semifinals d’aquest 2022 eren les mateixes que l’any passat, però han accedit a la gran final els dos equips que van quedar eliminats ara fa un any. Terrassa, campió el 2019, i Manresa, que optarà al seu primer títol, s’enfrontaran demà al Municipal de Guinardó (18h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)