1a divisió FEF

Últimes hores frenètiques en el mercat de 1a divisió FEF

Com en la resta de grans lligues el mercat de 1a divisió FEF es tancarà aquesta nit a les 23.59h, no a les 18h com era habitual en els darrers anys. L’últim dia de mercat ha arrencat amb poc ritme, però en les darreres hores l’activitat s’està accelerant. L’únic que de moment no ha fitxat és el Nàstic, que sí que ha anunciat la rescissió de contracte d’Elias Pérez.

El Barça B sí que ha tancat una incorporació. És la de l’extrem argentí de 18 anys Román Vega, que arriba en qualitat de cedit procedent de l’Argentinos Juniors i el conjunt blaugrana es reserva una opció de compra. També ho ha fet el Cornellà, que ha tancat la incorporació del defensa Carlos Blanco, que arriba procedent de l’Alcoià per reforçar la posició de central. El barceloní, de 26 anys, ja havia jugat al Cornellà en les categories inferiors, i com a futbolista professional ha jugat al Lausanne suís, el Nàstic, el Marbella i l’Alcoià, a més dels filials del Betis i el Vila-real.

El Sabadell pesca a l’Albacete

El Sabadell ha realitzat un doble moviment pescant a l’Albacete, un dels recent ascendits a 2a divisió A. El conjunt vallesà ha tancat la incorporació del central empordanès de 21 anys Pau Resta, que hores abans s’havia desvinculat del club manxec. Format a les categories inferiors del Girona, Resta destaca pel seu joc aeri i la seva sortida de pilota, i és que fins i tot ha arribat a jugar de pivot defensiu. L’altra incorporació procedent de l’Albacete és Sergi Garcia, migcampista sabadellenc que es va formar a les categories inferiors del Mercantil i l’Espanyol. El futbolista, de 23 anys, també ha jugat al Badalona, al Sant Andreu, al Prat i a l’Alavés, amb qui va debutar a primera divisió. El curs passat amb l’Albacete va disputar 37 partits a 1a divisió FEF aconseguint l’ascens a la categoria de plata.

El Nàstic

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)