Més futbol

El Sant Gabriel guanya la copa Catalunya femenina

Dia històric al Sant Gabriel. El conjunt de Sant Adrià de Besòs s’ha alçat com a campió de la copa Catalunya femenina per primera vegada a la seva història. I ho ha fet amb una golejada contra el Torelló (9-1) a l’estadi Municipal Sagnier, a El Prat de Llobregat.

El Sant Gabriel ha anat per feina i al primer minut ja ha obert la llauna a través de Sandra. La final ha quedat sentenciada en la primera part, en què el marcador ja era de 0-4. Inés, Pueyo i Aina han completat el pòquer d’aquest primer temps. En la represa, Meca ha firmat el cinquè. El Torelló ha pogut fer el gol de l’honor al minut 62, gràcies a un gol d’Aina. El Sant Gabriel encara ha tingut temps de fer tres dianes: doblet d’Alma (66’ i 69’) i gol de Mireia Coll en pròpia porteria (80’).

Les de Sant Adrià han celebrat aquest primer títol històric sobre la gespa del Sagnier.