1a divisió FEF

El Sabadell ensopega contra el Castelló (3-1)

El Sabadell, que venia d’empatar en la primera jornada, s’ha vist superat clarament per un Castelló que ha dominat el partit des dels primers minuts. Amb un punt en dos jornades, doncs, els vallesans cauen a la zona de descens.

Els primers minuts han estat igualats i de cert tempteig, però el guió ha canviat en el minut 13’ quan Cristian ha marcat l’1-0 amb un gran llençament de falta directa. Amb el marcador a favor els locals han jugat molt més còmodes durant la primera part i Raúl Sánchez ho ha aprofitat en el minut 35’ per marcar el 2-0.

En la represa el Sabadell s’ha tret la son de les orelles i Joanet ha reduït la diferència en el marcador (47’) i fins i tot el conjunt arlequinat s’ha acostat a l’empat, però en el minut 60’ Dani Romera ha aprofitat una assistència d’Abdoul koné per marcar el 3-1 que ha acabat sent definitiu, i és que tot i no abaixar els braços el Sabadell no ha pogut tornar a entrar al partit.