1a divisió FEF

El Sabadell supera (1-0) el Cornellà

Era el d’aquesta tarda a la Nova Creu Alta un duel d’equips que encara no havien guanyat. En les dues jornades disputades, el Sabadell havia recollit un empat i una derrota i el Cornellà dues desfetes, i a la tercera, ha estat el Sabadell el que ha aconseguit el triomf. El conjunt arlequinat s’ha imposat (1-0) amb una diana de Sergi García en la segona part.

En la primera part ha estat el conjunt local qui més ha arribat, però no ha estat fins després del descans quan ha afinat i via Sergi García (47’), amb un golàs, s’ha avançat. La diana ha estat definitiva i serveix per esperonar a un Sabadell que es destapa a costa d’un Cornellà que es manté cuer.