Més futbol

Acord entre les àrbitres i la lliga: hi haurà jornada aquest cap de setmana

Bones notícies per als equips que competeixen en la lliga femenina. La competició podrà arrencar, per fi, aquest cap de setmana després que s’hagi arribat a un acord entre la lliga, el CSD i la federació espanyola per aturar la vaga convocada per les àrbitres i que va iniciar-se la setmanapassada.

Segons el comunicat de la federació, durant el dia d’avui s’han mantingut diverses reunions -durant la setmana també s’havien produït trobades- que han acabat amb un acord per a la professionalització de l’arbitratge femení i que durarà les pròximes sis temporades. Les àrbitres principals rebran 25.000 euros anuals, les assistents 16.000 i les quartes àrbitres en percebran 3.750. A més, el CSD aportarà 350.000 euros anuals durant les tres primeres temporades. També la federació destinarà la mateixa quantitat a la lliga, uns diners que permetran als clubs fer front als arbitratges de la competició.

Així doncs, la lliga femenina arrencarà una setmana més tard del previst. El Barça debutarà dissabte a les 12h a l’estadi Johan Cruyff i contra el Granadilla de Tenerife, curiosament l’últim rival que va tenir en pretemporada. El Levante les Planes tancarà la jornada diumenge a les 18h a camp del Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)