1a divisió FEF

El Nàstic encara no guanya (0-0)

El Nàstic ha visitat aquest vespre el Calahorra, en un duel de dos equips que sumaven dos punts en tres jornades, i que encara no havien guanyat, i després de l’empat (0-0) que han protagonitzat, continuaran igual. Els tarragonins doncs continuen sense sumar de tres i quatre partits més tard tenen tres punts en el seu caseller.

Com en tot el partit, la igualtat ha regnat en la primera part i no hi ha hagut oportunitats destacades en cap bàndol. Tampoc en la segona part s’ha desfet l’equilibri, encara que a punt ha estat de fer-ho Álvaro Rey amb una falta que ha estavellat al pal. El futbolista nastiquer ha executat un tir lliure directe escorat, que ha impactat a la base del pal dret de la porteria local. En el tram final (84’), el Nàstic ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Trilles.