1a divisió

Volen tornar a donar la sorpresa

Lliga Femenina. El Levante Les Planes, que es va estrenar amb victòria contra el Betis, s’enfronta a un rival exigent, el Madrid CFF

El Levante Les Planes va tornar a la màxima categoria per la porta gran, amb una remuntada al camp del Betis gràcies als dos gols de Mari Paz. Aquest matí (12 h, DAZN), l’equip de Sant Joan Despí s’enfronta al Madrid CFF a l’estadi Fernando Torres amb l’objectiu de continuar amb la bona ratxa i aconseguir els tres punts. Al davant, però, es trobaran un equip que no els posarà les coses gens fàcils. El conjunt dirigit per María Pry és un equip sòlid i amb jugadores contrastades, com la xinesa Memo. L’any passat, les madrilenyes van quedar setenes en la classificació de la lliga, amb 53 punts.

Els dos equips arriben a aquest duel amb màxima confiança. Les catalanes es van imposar al Betis per 1 a 2, mentre que el Madrid va superar amb el mateix resultat l’Alavés.

Per la seva banda, l’altre equip català, el Barça, disputarà la tercera jornada de lliga demà a domicili contra el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)