1a divisió FEF

El Barça Atlètic encaixa la primera derrota davant el filial de la Real (2-0)

Els de Márquez han rebut dos gols de fora l’àrea abans i després del descans i no han pogut reaccionar

Algun dia havia de passar. El Barça Atlètic continuava invicte a Primera Federació després de cinc jornades, però a la sisena ha caigut. Els blaugrana han perdut en la visita a un altre filial, el de la Real Societat, que ha estat més efectiu que els culers i s’ha fet amb els tres punts. Un gol de Magunazelaia just abans del descans i un altre de Pablo Marín al poc d’iniciar el segon temps han sentenciat un Barça que ha tingut opcions i pilota, però no ha aconseguit fer prou mal als bascos.

El primer temps ha estat marcat per la igualtat. Domini blaugrana, però tampoc renunciava a la pilota el Sanse, amb jugadors de qualitat sobrada per mantenir-la i combinar. Poques ocasions i poc clares al primer temps, els xuts exteriors han estat els protagonistes. I en un ha arribat el primer gol. Al 44, Maguna ha controlat i executat des de la frontal a l’escaire de la porteria de Nil Ruiz. Imparable. Un golàs. Cop dur just abans de la mitja part.

I al reiniciar un altre. Altra vegada des de la frontal, Pablo Marín ha ajustat la pilota al pal amb un llançament ras i potent. 2 a 0. Tocava remar i el Barça ho ha intentat, però li ha costat molt. L’equip ha tingut moltíssima pilota, la Real no ha tingut problema en entregar-la i situar-se en camp propi. Els blaugrana han tingut opcions per posar-se el partit, especialment dues de Luismi Cruz i Aranda, però els hi ha costat molt fer-li mal als locals tot i apoderar-se de l’esfèrica.

Primera derrota de la temporada de l’equip de Rafa Márquez després de sis jornades. Ara bé, res excessivament preocupant. Algun dia havia d’arribar, i el Barça Atlètic es manté en zona de promoció d’ascens amb 11 punts de 18 possibles. El pròxim diumenge l’equip tornarà a jugar a domicili, visitant un Atlètic Balears en una situació molt complicada, sense haver sumat encara cap victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)