1a divisió

Ancelotti: “No és un partit a vida o mort”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ha comparegut en la prèvia del clàssic de demà (16.15h, DAZN). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El partit

“Els jugadors coneixen bé el rival. El partit de l’any passat no ens afectarà perquè és una altra temporada i un altre clàssic. Tenim il·lusió de jugar un partit que tothom veu. Volem demostrar una bona imatge i guanyar per a l’afició. No és un partit a vida o mort. És un partit especial perquè és un clàssic, però la temporada és molt llarga. Arriba molt aviat. És clar que volem guanyar i és important per a nosaltres, però gaudirem perquè tenim la il·lusió de formar part d’un gran partit”.

“El Barça és un equip que comença fort, en canvi nosaltres som millors en la segona meitat. Pot ser un aspecte a tenir en compte”.

“Es prepara com sempre. És cert que és un partit especial per a tots, però el preparem igual. Després hem d’afegir l’aspecte emocional i tot el que comporta un enfrontament d’aquest tipus”.

“No vull inventar res. L’any passat vaig fer-ho i vaig rebre un pal. Repetir l’equip de la final de París? Pel que fa a la mentalitat, sí. Jugar amb un equip que té clar què ha de fer al camp, en els moments del partit que toquen. Juguem contra un rival d’altíssim nivell i hem de fer un partit complet. Atacar i defensar bé. Només així es poden guanyar partits i títols”.

El Barça

“És un equip que en la lliga té una dinàmica molt bona. Ho ha guanyat tot menys el primer. Nosaltres mirem això i no pas els problemes que hagi tingut a Europa, on poden passar aquestes coses. En la lliga han estat espectaculars”.

El partit contra l’Inter

“No puc saber com els ha afectat el partit de dimecres contra l’Inter. Hem de pensar a jugar el nostre partit i intentar guanyar. El Barça és un equip amb recursos per fer una gran temporada”.

“Nosaltres juguem diferent de l’Inter. Ells van demostrar valentia al Camp Nou. No van abaixar els braços quan van encaixar i van ser molt eficaços al davant. Demà serà un partit diferent i igualat”.

Courtois

“Està bastant bé, però ha entrenat poc i no es troba còmode. Per demà està descartat. Podrà entrenar amb més continuïtat la setmana que ve i confiem a recuperar-lo. Té el problema superat, però li falta entrenament”.

Rüdiger

“Està bé. Porta la màscara per evitar que se li obri la ferida, però no té molèsties i es troba còmode. És un guerrer”.

Benzema

“L’he vist molt millor aquesta setmana, amb millor condició física. Estic convençut que demà veurem el Karim de sempre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)