Més futbol

La superlliga escull CEO per impulsar el projecte

La superlliga europea que volen crear el Barça, el Madrid i la Juventus ha fet un pas. És el nomenament de l’alemany Bernd Reichart com a màxim responsable executiu (CEO) de l’empresa A22 Sports Management, que és la societat creada per al desenvolupament del projecte de la superlliga.

Reichart té experiència en els mitjans de comunicació i l’esport i havia ocupat la direcció general del grup RTL Deutschland. La seva primera missió serà “iniciar un diàleg actiu i extens amb un ampli grup de parts interessades en el futbol que inclourà clubs, jugadors, entrenadors, aficionats, mitjans de comunicació i responsables públics”, segons anuncia A22 Sports Mangaement en un comunicat.

“L’objectiu és impulsar el desenvolupament d’un model esportiu sostenible per a les competicions europees de clubs que reflecteixi els millors interessos mutus a llarg termini dels aficionats i la comunitat futbolística en general”, exposa l’empresa. Reichart, naturalment, avala la posició dels clubs impulsors de la superlliga: ““La situació actual del futbol europeu de clubs està marcada per diversos desafiaments, que no es resoldran per si sols. Els presidents del Real Madrid, el FC Barcelona i la Juventus han exposat recentment els seus punts de vista sobre els problemes als quals s’enfronta aquest esport. Crec que fan les preguntes correctes i, personalment, voldria escoltar moltes i diverses veus perquè la comunitat del futbol europeu pugui trobar conjuntament les respostes adequades. L’esport que tots estimem es beneficiarà d’un diàleg honest i obert, sense restriccions, sobre un futur més brillant a través d’una reforma profunda”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)