Premier

Haaland no té dies lliures

Erling Haaland no s’atura. L’ariet noruec ha tornat a guiar el Manchester City a la victòria,(3-1) davant el Brighton amb un doblet i segueix engreixant unes xifres anotadores que fan or. 17 gols porta a la lliga en onze jornades, 23 entre lliga i Champions. Té a tret el rècord de gols en una primera volta a la Premier. Són 19. Està a dos quan encara n’hi queden vuit per assolir l’equador.

Venia el conjunt dirigit per Pep Guardiola de la derrota a Anfield contra el Liverpool i s’ha rescabalat per posar-se a un punt de l’Arsenal, que juga demà al feu del Southampton. Després de la primera part la pinta del partit era de golejada, que no ha acabat sent. Haaland amb una diana d’oportunisme (22’) i una altra de penal (43’) ha obert escletxa en el primer temps, fins que Leandro Trossard (53’) a la segona part ha escurçat distàncies. Fins al tram final no ha sentenciat el conjunt citizen, via De Bruyne (75’).

Perd el Liverpool

Nova desfeta del conjunt entrenat per Jürgen Klopp que no ha pogut superar (1-0) al Nottingham. El Liverpool podria quedar a 14 punts del lideratge si l’Arsenal guanya demà.