Champions

L’Atlético no jugarà ni l’Europa League

L’Atlético ha certificat aquesta tarda el seu fracàs estrepitós a Europa aquesta campanya. Ja no és només que no hagi passat a vuitens de final en un grup amb Leverkusen, Porto i Bruges, en què era clarament favorit, sinó que no jugarà ni Europa League. Avui ha perdut (2-1) contra el Porto, en un partit en què encara l’ha pagat barata ja que ha rebut ocasions com per ser golejat i pot donar gràcies a Oblak, i el Leverkusen ha empatat (0-0) contra el Bruges, una combinació que ha deixar l’equip orientat per Diego Pablo Simeone cuer del grup. El Leverkusen queda tercer i va a l’Europa League i el Bruges (segon) i Porto (primer) son els classificats.

Ha estat doncs una tarda negra pels colchoneros que a Portugal han perpetrat un inici calamitós del qual ja no s’han recuperat. Aviat ja perdien (5’) amb el gol de Taremi i, sense reacció, ha arribat després (24’) el segons dels lusitans, obra de Eustaquio.

No ha respòs l’Atlético, a qui li hagués valgut l’empat, al contrari. Sense fe, ha marcat al final, Marcano (95’) en pròpia porteria, i sense temps per res, ha dit adeu a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)