Més futbol

Ilie Sánchez i Tello, campions de la MLS amb Los Angeles FC

Aquesta matinada Los Angeles FC ha fet història aconseguint el primer títol de la MLS després de derrotar en la tanda de penals el Philadelphia Union, en un partit vibrant disputat al Banc of California Stadium de Los Angeles (els californians eren locals per la millor classificació en la lliga regular). El títol té accent català, i és que el barcelonins Ilie Sánchez i el sabadellenc Cristian Tello formen part de la plantilla del Los Angeles FC, en què també hi ha grans estrelles com Chiellini, Carlos Vela o, sobretot, Gareth Bale.

La final pel títol de la MLS Cup ha estat d’alló més emocionant, i és que durant els noranta minuts els californians s’han avançat dues vegades en el marcador, però el Philadelphia Union ha aconseguit forçar la pròrroga amb el 2-2. El temps extra ha estat una bogeria, i és que els visitants han marcat el 2-3 en el minut 123’ i quan semblava que ja estava tot decidit Gareth Bale ha marcat el definitiu 3-3 en el minut 128’ amb un golàs. En la tanda de penals el Philadelphia Union no ha estat capaç de marcar cap dels tres primeres llençaments i el Los Angeles FC ha alçat el títol després de marcar tres dels quatre llençaments, amb un únic error de Tella i amb el penal decisiu transformat per Ilie Sánchez, que ha jugat els 120 minuts de la final –Tello ha participat sortint des de la banqueta.