1a divisió

El Real Madrid perd a Vallecas i regala el lideratge al Barça (3-2)

1a divisió.

Somriu Vallecas, somriu Barcelona i plora una part de Madrid. Pas en fals de l’equip de Carlo Ancelotti en la seva visita al camp del Rayo Vallecano, que li costa el lideratge a falta només d’una jornada per aparcar la lliga pel mundial de Qatar.

El Real Madrid ha perdut 3-2 contra un Rayo que en la primera jornada ja va esgarrapar un empat del Camp Nou. Santi Comesaña ha obert el marcador en el minut 5 de partit i el Madrid ha capgirat el resultat amb un gol de penal de Modric i un altre després d’una rematada de cap de Militao a la sortida d’un córner. El Rayo, però, ha tornat a igualar el partit poc abans del descans després que Álvaro García afusellés Courtois.

En la segona meitat Iraola ha estat expulsat per protestar. El tècnic basc no ha pogut veure des de la banqueta com el seu equip anotava el tercer gol de la nit des dels onze metres. El VAR ha tret fum. Primer per avisar l’àrbitre d’unes mans de Carvajal dins l’àrea i després per fer repetir el penal que Trejo havia fallat davant Courtois. El porter belga no tenia cap peu damunt la línia de gol abans del xut de Trejo i Carvajal també ha entrat a l’àrea abans d’hora. En el segon intent Trejo no ha fallat. Victòria del Rayo i el Barça líder.