1a divisió

Regal del Rayo al Barça

1a divisió. El Real Madrid encaixa a Vallecas la primera derrota en la lliga i queda ara a dos punts d’un Barça que podria arribar líder al mundial

Rayo Vallecano 3 Real Madrid 2

RAYO VALLECANO:Dimitrievski; Balliu, Catena, Lejeune, Fran García; Comesaña (Pathé Ciss, 78’), Valentín; Isi Palazón (Salvi, 87’), Trejo (Unai López, 71’), Álvaro (Chavarría, 87’), Camello (Falcão, 87’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 85’), Militão, Alaba, Mendy (Nacho, 85’); Tchouaméni (Camavinga, 69’), Modric (Mariano, 77’), Valverde; Asensio, Rodrygo i Vinícius.GOLS:1-0 (4’) Comesaña. 1-1 (35’) Modric, de penal. 1-2 (41’) Militão. 2-2 (43’) Álvaro. 3-2 (67’) Trejo, de penal.ÀRBITRE:Martínez Munuera (valencià). T.G.: A Catena, Trejo, Balliu, Chavarría, Vinícius, Modric, Carvajal, Rodrygo i Lucas Vázquez. T.V.: A Iraola.

Somriu Vallecas, somriu Xavi i plora una part de Madrid. Primera derrota de l’equip de Carlo Ancelotti en el campionat de lliga, un Real Madrid que en les últimes dues jornades ha deixat escapar cinc punts i que cedeix el primer lloc de la classificació a un Barça que té ara a les seves mans arribar al mundial de Qatar com a líder.

El derbi madrileny es va decidir des dels onze metres i amb el VAR com a protagonista. Primer, per avisar el col·legiat de l’existència d’unes mans de Carvajal dins l’àrea i, després, per fer repetir el penal que Trejo havia fallat davant Courtois. El belga no tenia cap peu damunt la línia de gol abans del xut de Trejo i Carvajal també va entrar a l’àrea abans d’hora. En el segon intent Trejo no va fallar. Cap equip li havia fet més de dos gols al Madrid en la lliga, ahir el Rayo n’hi va fer tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)