Copa

Trenta-sis anys que s’han fet molt llargs

Copa. El Manresa torna a la copa amb ganes i molta expectació entre tota la seva afició

Manresa Pontevedra

MANRESA:Hurtado; Sureda, Putxi, Pelegrín, Salva; Jaume, Marc Martínez, Sánchez, Joel Priego; Baffoe i Javi López.PONTEVEDRA:Cortés; Bastos, Soto, Luis Martínez, Samu Araujo; Rubio, Domínguez, Román, Martín, Mario Ortiz; i Charles.HORA:12 h.ÀRBITRE:Fernández Vidal.ESTADI:Municipal el Congost.

Manresa enyorava la copa. Trenta-sis anys de la seva última participació, la capital del Bages tornarà a viure un partit d’aquesta competició. L’equip de Ferran Costa està preparat per “deixar-se la pell” i gaudir d’una gran jornada que ha despertat l’expectació de tota la ciutat. S’espera un gran ambient al Congost, amb més de mil persones que intentaran allargar el somni de la copa unes setmanes més.

Al davant, el Pontevedra, un equip que milita a la primera federació, una categoria per sobre dels manresans, i que ha començat amb mal peu el curs. A les seves files, un il·lustre, Charles Dias, amb passat a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)