Premier

Cristiano: “Guardiola va fer tot el possible per portar-me al City”

El encara jugador del Manchester United, Cristiano Ronaldo, no deixa canya dreta en l’entrevista que ha ofert al periodista anglès Piers Morgan. El jugador portuguès s’ha sincerat sobre diversos aspectes de la seva carrera esportiva, així com de la seva vida privada i res del que comenta deixa ningú indiferent.

En clau futbolística, Ronaldo ha desvetllat que va estar molt a prop de fitxar pel City. “Vaig donar-li moltes voltes, ells ho van intentar de debò. Guardiola va fer tot el possible per portar-me al City, però el meu cor, els meus sentiments, el meu passat i Sir Alex Ferguson van marcar la diferència”. Un cop red evil de nou, les coses però no van ser com ell s’imaginava: “Quan vaig signar per l’United esperava que alguna cosa hagués canviat. Vaig estar 9 anys al Madrid, després a la Juve... i en tornar, em vaig sorprendre però de forma negativa. Tot seguia igual, inclús la tecnologia i això no m’ho esperava”. “Ara mateix és un club que no està al més alt nivell” ha afegit i esperançat ha dit que espera que en un futur ho torni a ser perquè ara mateix “no s’han mogut. És com si s’hagués parat el rellotge”.

“Vaig pensar que fitxarien a Sancho i Varane també i que les coses serien com han de ser al Manchester. Sir Alex Ferguson va deixar un buit molt gran al club així com David Gill, que va marcar la diferència com a president perquè és un home molt i molt bo”, continua. Una admiració que contrasta amb el que pensa sobre Rangnick: “El progrés des de Sir Alex Ferguson ha estat 0. Van portar un director esportiu, Ralf Rangnick,per fer d’entrenador, una decisió ridícula. En el fons mai el vaig veure com el meu cap i és que mai havia sentit a parlar d’ell. Són els nous entrenadors que estan arribant, que creuen que han trobat l’última Coca-cola al desert i no ho entenc”.

Sobre les crítiques que ha rebut d’altres estrelles del Manchester United com Wayne Rooney i Neville, el portuguès declara que no es preocupa amb les persones que no l’estimen i és que recorda que “fa només un any, Rooney va convidar el meu fill per jugar a futbol”, per això no entén “a la gent així”. “Probablement em critica perquè va acabar la seva carrera amb trenta i pocs i jo, en canvi, segueixo jugant a un gran nivell. A més, no diré que jo sóc mes guapo, però és la veritat”, ha declarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)