Premier

Cristiano Ronaldo ja no és jugador del Manchester United

Cristiano Ronaldo ja és història al Manchester United. El club anglès ha emès un comunicat en el qual anunciava que el portuguès deixa de formar part del club anglès de mutu acord i amb efecte immediat. Els red devils agraeixen la contribució de l’atacant durant les dues etapes en les quals va defensar l’escut en què ha aconseguit 145 gols en els 346 partits que ha disputat en total.

D’aquesta manera, Cristiano Ronaldo es converteix en agent lliure per fitxar pel club que desitgi a partir del proper 1 de gener, quan s’obrirà el mercat de fitxatges d’hivern.

Les declaracions de l’exmadridista en una entrevista concedida recentment segur que han precipitat els esdeveniments a Old Trafford. El club de Manchester aposta clarament per l’evolució de l’equip sense Cristiano però amb Erik ten Hag al capdavant de la banqueta.

El Barça no s’enfrontarà doncs al portuguès en la proper eliminatòria de la Europa League que es disputarà el proper febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)