Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Messi rescata Argentina (2-0)

Qatar 2022. Grup C

Diego Armando Maradona somriu des del cel. L’endemà que es complissin dos anys de la seva mort, Argentina ha salvat el seu primer match-ball en aquest mundial. Sempre Messi. Va marcar en la derrota contra Aràbia Saudita i ha marcat avui en la victòria contra Mèxic (2-0). Ell ha trobat la fissura en el mur mexicà plantejat pel Tata Martino. Mèxic ha jugat amb una línia de cinc en defensa i amb un bloc molt baix conscient que l’empat li valia per arribar a l’última jornada amb vida. El pla del Tata ha durat 64 minuts, fins que Messi s’ha inventat un xut des de la frontal ajustat al pal que ha superat el Memo Ochoa. Un gol que ha tret quilos i quilos de pes de la motxilla de Messi.

En el minut 87 Enzo Fernández, que havia entrat substituint Guido, ha fet el 2-0 amb un golàs. Messi ha servit el córner en curt i el jugador del Benfica, després de marxar d’Erick Gutiérrez ha col·locat la pilota lluny d’Ochoa.

Argentina se situa amb 3 punts i ha de guanyar ara l’últim partit contra la Polònia de Lewandowski.