El Peralada, en el segon lloc provisional després de superar la Rapitenca (4-0)

El Peralada continua en bona dinàmica i aquesta tarda, en l’únic partit avançat de la 14a jornada de tercera divisió FEF, ha golejat la Rapitenca, cuer del grup (4-0). El conjunt de Miquel Àngel Muñoz s’enfila de manera provisional fins al segon lloc, pendent dels resultats de diumenge.

Els empordanesos han encarrilat el partit contra el cuer gràcies a un gol de Sergi Solans, que continua molt inspirat (17’). El mateix davanter hauria pogut aconseguir el 2-0, en un u contra u amb el porter visitant, que ha evitat el gol (30’). La segona part ha tingut un començament immillorable per al Peralada, que ha fet el 2-0 mitjançant Marc Nierga (49’). Jordi Palacios ha fet el 3-0 en el minut 60, i Nierga ha arrodonit la feina amb el seu segon gol de la tarda, en el minut 76.