Gran victòria del Girona B contra l’Hospitalet (4-1)

El Girona B ha golejat l’Hospitalet en un gran exercici de contundència a Riudarenes (4-1). Després d’una arrencada amb ocasions a totes dues àrees –l’àrbitre ha anul·lat un gol al visitant Ripoll per fora de joc–, el conjunt d’Àxel Vizuete ha encarrilat la victòria amb un gol de Dawda en el minut 27, amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, el filial gironí ha tingut una ocasió d’or que Lobato ha tret al límit (49’) i Karim ha ampliat l’avantatge (55’). Poc després, Dawda ha completat la seva gran actuació amb el 3-0 (61’).

El conjunt d’Hèctor Simón ha intentat posar-se en la lluita pel partit amb el 3-1 (72’), però ha rebut la garrotada definitiva amb un gol de Richmon (83’).