2a divisió FEF

Torna el malson dels penals

2a divisió FEF. L’Olot reacciona a una fluixa primera part i empata al camp d’un rival directe, però Xumetra falla un penal al final que valia la victòria

CD Eivissa 1 Olot 1

EIVISSA-ILLES PITIÜSES:Marcos Contreras, Edu Adell, Murua, Jaume Villar (Marín, 83’), Pepe Bernal, Juan Sánchez, Marc Mas, Peñafort (Barrero, 65’), Pol Ballesteros (Guzmán, 83’), Espínola i Pau Pomar.OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Gonzalo Pereira, Bigas, Èric Vilanova, Sebas Coris (Xumetra, 66’), Urri, Saïdou, Josep Cerdà (Ferran Brugué, 52’) i Manel Busquets (Ernest Forgas, 46’).GOLS:1-0 (35’) Juan Sánchez. 1-1 (64’) Ernest Forgas.ÀRBITRE:Parejo Nieto.T.G.:al local Tarrés (banqueta); i als visitants Manel Busquets, Bigas, Èric Vilanova i Saïdou.

L’Olot de Jonathan Risueño continua sense trobar el camí de la victòria. En el seu quart partit no va poder passar de l’empat a un al camp de l’Eivissa-Illes Pitiüses, un altre rival directe en la lluita per evitar el descens. Amb el punt sumat, el balanç amb el tècnic valencià és pobre, ja que els olotins han aconseguit només dos punts de dotze possibles. I sí, de símptomes positius, n’hi ha, perquè ahir l’Olot perfectament hauria pogut guanyar el partit, però sumar de tres en tres és cada vegada més imperatiu, i de moment els garrotxins no ho estan fent. I si ahir no ho van fer, va ser una vegada més pel malson d’aquesta temporada des dels onze metres, ja que, després d’aconseguir empatar el partit en la segona part, l’Olot va tenir ocasió de xutar un penal per endur-se la victòria, però Xumetra no va poder marcar ni des dels onze metres ni en el refús posterior. És el tercer penal decisiu fallat aquest curs, després dels d’Eloi i Forgas en les primeres jornades de lliga.

Durant els 90 minuts, l’Olot va anar de menys a més. En la primera part, els de Risueño van tenir moltes dificultats per generar accions de perill i només Cerdà (21’) va intimidar la porteria rival, però amb un xut massa inofensiu. L’Eivissa-Illes Pitiüses, en canvi, va tenir més claredat d’idees al davant i va acabar trobant el premi. Després d’un parell de bones intervencions de Batalla, Bigas va cometre un penal per mans en una acció sense perill i Juan Sánchez el va transformar en l’1-0 (35’).

Després de la represa, l’Olot va fer clarament un pas endavant amb l’entrada de Forgas al davant i les ocasions de gol no es van deixar de succeir. Forgas, Brugué, Vilanova i Callís van tenir ocasions clares en els primers minuts, però no va ser fins al 64 que Forgas va culminar una centrada de Coris i va situar l’1-1 en el marcador. L’empat no va frenar els olotins, que van tenir ocasions per capgirar el resultat. El penal errat per Xumetra va ser la més clara, però Urri, el mateix Xumetra i Saïdou també haurien pogut canviar el signe del partit en els minuts finals.

Hem fet una segona part per guanyar el matx, amb ocasions suficients a banda del penal. El partit em deixa content
Un punt a fora és bo, però necessitem sumar de tres en tres. Anem pel bon camí i l’equip hi creu