1a divisió

El VAR salva el Madrid al final

El Real Madrid dormirà líder. El conjunt blanc s’ha imposat (0-2) al feu del Valladolid, en un partit en què ha ofert una versió força fluixa, en què l’ha sostingut Courtois amb diverses aturades fenomenals i que ha acabat decantant amb un gol de penal de Benzema al minut 83. La pena màxima ha aixecat polseguera, amb expulsió de Sergio León per protestar inclosa, ja que ha estat assenyalada després que l’àrbitre fos avisat pel VAR. L’infracció, molt reclamada pel Valladolid, ha estat per unes mans de Javi Sánchez a qui li ha impactat la pilota al braç quan estava d’esquenes disputant una pugna àeria. Ja al final, de nou Benzema (89’), ha sentenciat a passada de Camavinga.

No ha estat doncs una bona actuació de l’equip dirigit per Carlo Ancelotti, que hagués pogut encaixar abans si Courtouis no s’hagués lluit amb dues aturades, una en un xutàs d’Aguado (36’) i una altra en un remat de cap de Sergio León (67’) a la sortida d’un córner. La més clara dels blancs, fins el gol, havia estat a les botes de Benzema que ha fallat un gol cantat (18’) a l’àrea petita.

El Madrid, doncs, és un punt per davant del Barça a l’espera del què passi demà en el derbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)