1a divisió

El Llevant Les Planes perd a Lezama (2-0)

El Llevant Les Planes ha reprès la competició amb una derrota a Lezama contra l’Athletic Club (2-0), en un partit que ha mantingut obert fins al final tot i que ha hagut de jugar més de mitja hora amb una jugadora menys.

El conjunt de Ferran Cabello ha resistit bé durant molts minuts i ha arribat al descans amb l’empat inicial, tot i que l’Athletic ha buscat més el gol, ha fet un xut al pal i ha fet treballar de valent la defensa visitant. En la segona part, però, Nerea Gantxegi ha estat expulsada en veure la segona targeta groga (59’) i de seguida ha arribat l’1-0, obra d’Arana (63’). El Llevant no s’ha rendit i ha tingut una ocasió magnífica per empatar, però la defensa Nerea Nevado ha evitat el gol (66’). Les catalanes ho han intentat, però ja en l’últim sospir ha arribat la sentència de l’Athletic, de Pinedo (92’).