2a divisió FEF

Qüestió d’honor

2a divisió FEF. L’Olot ha de tancar la primera volta amb un triomf si vol tenir una mínima possibilitat de salvar-se

Olot Prat

OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo Pereira, Aspar, Bigas, Castells, Urri, Terma, Busquets, Cerdà i Forgas.PRAT:Craviotto, Yaya Sidibé, Javi Martos, Pau Rosales, Valentín, Àlex Pla, Uri, Adri Díaz, Pau Salvans, Albert Martí i Elhadji.LLOC I HORA:Municipal (16.30 h).ÀRBITRE:Angelov Borisov.

L’Olot rep la visita del Prat (16.30 h) en el duel que servirà per tancar la primera volta del campionat. Encara que sumi els tres punts, l’equip garrotxí firmarà una primera meitat de lliga nefasta, tot i que mantindrà viva l’esperança de generar una tendència a l’alça que el situï a prop de la permanència. Els olotins són penúltims amb només onze punts i l’adversari, també en zona de descens en catorzena plaça, en suma divuit. I és que la distància de set punts és la que ha d’eixugar com sigui el conjunt dirigit per Jonathan Risueño –tant el play-out com la primera posició de permanència es troben a set punts–: “És un partit que s’ha de guanyar sí o sí. Cada vegada queda menys i els partits són més importants. Hem de canviar aquesta dinàmica i ser forts a casa, això ens aproparà a l’objectiu”, comenta Risueño en la prèvia del matx contra el Prat.

“El Prat és un rival que està molt treballat, si volem guanyar hem de competir al cent per cent. És un equipàs, un bloc molt fort amb bons jugadors i contrastats a la categoria. És un rival molt dur, ordenat defensivament i rocós amb alta intensitat defensiva. Tenen un equip per salvar la categoria sense patir”, analitza el d’Alboraig sobre l’equip dirigit per Pedro Dólera.

L’Olot tindrà les baixes de Blázquez, Carles Mas i Ferran Brugué, però recupera Gonzalo Pereira una vegada el central ha complert el partit de sanció per acumulació de targetes. També podrien debutar els dos fitxatges d’hivern, el central Lluís Aspar i el mig Carlos López.

LA PRÈVIA

El Prat és un equipàs, un bloc molt fort amb bons jugadors i contrastats a la categoria. És un rival dur i ordenat, rocós i intens
És un partit que s’ha de guanyar sí o sí. Cada vegada en queden menys i són més importants
Jonathan Risueño
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)