Copa

El Madrid sobreviu a La Cerámica

Copa. Els blancs, contra les cordes amb un 2 a 0 inicial, capgiren l’eliminatòria en la segona part amb els gols de Vinícius, Militão i Ceballos

Vila-real 2 Real Madrid 3

VILA-REAL:Jorgensen, Albiol (Cuenca, 45’), Pau, Capoue, Gerard, Foyth (Mandy, 52’), Parejo, Chukwueze, Álex Baena, Alberto Moreno, Yeremy (Morales, 68’).REAL MADRID:Courtois, Militão, Nacho, Benzema, Kroos (Ceballos, 56’), Camavinga, Valverde, Vinícius, Rodrygo (Asensio, 56’), Rüdiger, Mendy.GOLS:1-0 (4’) Capoue. 2-0 (42’) Chukwueze. 2-1 (57’) Vinícius. 2-2 (69’) Militão. 2-3 (86’) Ceballos.ÀRBITRE:Gil Manzano.T.G.:Capoue, Camavinga, Valverde, Reina, Álex Baena, Pau, Vinícius, Rüdiger, Parejo.PÚBLIC:20.124 espectadors a l’estadi La Cerámica.

El Madrid va sortir ahir viu de La Cerámica, cosa que no aconseguia des del 2017, i es va classificar per als quarts de final de la copa. En menys d’una setmana, el conjunt madrileny va estar ben a prop de perdre dos títols. Diumenge van caure derrotats en la final de la supercopa contra un Barça que va dominar a plaer tot el matx. I ahir, contra el Vila-real, van haver de patir de valent per superar un equip que va sortir com un cicló des del xiulet inicial. La forta pressió i la velocitat que els groguets van imprimir en totes les jugades van sorprendre el conjunt orientat per Ancelotti, que va veure com ben aviat el Vila-real s’avançava en el marcador amb un golàs de Capoue des de dins l’àrea, impossible per a Courtois. Amb aquesta diana, els locals van continuar portant el ritme del joc i generant moltes ocasions de perill. Abans d’arribar al descans, els de Quique Setién van aprofitar la passivitat defensiva dels blancs per fer el segon en un contracop de llibre, obra de Chukwueze.

En la segona part, Ancelotti va introduir diversos canvis per mirar de sacsejar el partit. Li va funcionar. En el minut 57, Ceballos, en la primera pilota que tocava, va assistir Vinícius perquè aquest, sol davant de Jorgensen, situes el 2 a 1 en el marcador. El Vila-real, ja cansat, no va donar continuïtat a l’alt ritme de la primera meitat, i el Madrid ho va aprofitar per capgirar l’eliminatòria amb les dianes de Militão en el 69’ i Ceballos en el 85’.

R. Sociedad - Mallorca 1-0
Alavés - Sevilla 0-1
Sporting - València 0-4
Athletic - Espanyol 1-0
Llevant - Atlético 0-2
Betis - Osasuna 2-2 (2-4)
Ceuta - Barça 0-5
Vila-real - Madrid 2-3