1a divisió FEF

El Barça Atlètic assalta la segona posició (0-1)

El Barça Atlètic ha superat el tràmit a camp del Calahorra, últim classificat del grup, i ha sumat tres punts importants per mantenir-se en la part alta de la taula. Un solitari gol d’Estanis en l’inici de duel catapulta els blaugrana fins a la segona posició de forma provisional.

Els locals han sortit més ofensius i han fregat el primer gol al minut 8. Un xut de Sergio Gil des de la frontal l’ha rebutjat bé Arnau Tenas amb una bona mà. Del possible 1-0, al 0-1 definitiu. Els de Márquez han iniciat un contraatac i Estanis Pedrola ha agafat l’esfèrica a camp propi. L’extrem ha arrencat cap a la porteria, ha entrat a l’àrea, s’ha desfet d’un rival i ha definit amb l’esquerra per inaugurar l’electrònic (9’). El Calahorra ho ha intentat en alguna acció de córner, però no ha inquietat en excés la porteria de Tenas. Per la seva part, Txus Alba ha tingut la més clara del Barça Atlètic en un xut fluix dins l’àrea que ha blocat el porter fàcilment (34’).

La segona meitat tampoc ha tingut gaires ocasions. Estanis ha avisat al quatre de la represa en una acció similar a la del gol, però Limones ha blocat bé l’esfèrica. Els locals han fet treballar Tenas en moltes pilotes penjades a l’àrea, però no han rematat a porteria amb claredat. El joc ha estat travat, amb moltes faltes i alguna picabaralla. Els blaugrana no s’han deixat portar pels nervis, s’han aferrat a la victòria i han sobreviscut per sumar tres nous punts aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)