1a divisió FEF

El Cornellà empata i suma un punt al camp de La Nucía (1-1)

Els verds han estat capaços d’igualar el gol anotat per Josema Raigal amb una diana de Niang i allarguen a quatre el nombre de partits sense perdre

Empat del Cornellà al camp de La Nucía (1-1) en un partit molt tancat i igualat, amb poques ocasions de perill i en el qual el Cornellà ha tornat a competir de meravella. Els verds han estat capaços d’igualar el gol de Josema Raigal i treure un bon punt per allargar a quatre el nombre de partits consecutius sense perdre.

El primer temps ha estat molt igualat. Poca continuïtat amb pilota de cap dels dos equips, que han arribat poc a àrea contrària. De fet, la primera opció clara de perill ha acabat al fons de la xarxa. Una transició ràpida per banda dreta dels locals ha acabat amb una centrada que ha recollit Josema Raigal al segon pal per engaltar una gran rematada amb l’exterior del peu dret i batre a Anacker. Cop pel Cornellà, però els de Riutort no s’han enfonsat. Mamor ha tingut l’empat abans del descans, però Ackermann ha aparegut per evitar-lo.

Ha continuat la intensitat en el segon temps, i sobre l’hora de joc, Alfred Planas ha evitat que una centrada passada es perdés per línia de fons, l’ha col·locat a la frontal de la petita on ha aparegut Mamor per posar-la al fons de la xarxa. Empat a 1 i tot obert en la darrera mitja hora. Però el protagonisme ha tornat a ser per la igualtat i el conservadorisme, signes habituals de la categoria. El Cornellà ha pogut avançar-se en una sortida en fals d’Ackermann que ha acabat en servei de porteria. Però en l’última jugada del partit el local Bustillo ha estavellat un gran xut a la creueta, quedant-se amb la mel als llavis.

Empat per un Cornellà que suma un punt més a domicili després de tres victòries consecutives i es manté a quatre punts del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)