1a divisió

El Madrid guanya l’Elx i torna a estar a vuit punts del Barça

Els blancs han superat sense problemes el cuer de la lliga (4-0)

Madrid 4 Elx 0

MADRID:Lunin; Carvajal (Odriozola, 68’), Militao, Nacho, Alaba; Camavinga, Valverde (Tchouaméni, 68’), Ceballos (Modric, 68’); Marco Asensio (Sergio Arribas, 82’), Rodrygo i Benzema (Mariano, 78’).ELX:Edgar Badia; Magallán, Enzo Roco (Verdú, 58’), Diego González (Lirola, 73’); Carmona, Guti (Pape Cheikh, 58’), Gumbau, Fidel (Tete Morente, 58’), Clerc; Nteka (Boyé, 66’) i Ezequiel Ponce.GOLS:1-0 (8’) Marco Asensio. 2-0 (31’) Benzema, de penal. 3-0 (45+1’) Benzema, de penal. 4-0 (80’) Modric.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea.T.G.:als locals Mariano; i als visitants Roco, Gumbau i Diego González.

Després de guanyar el mundial de clubs dissabte passat el Madrid es posava al dia aquesta nit en la lliga amb el partit contra l’Elx i els blancs no han tingut cap problema per endur-se els tres punts al Santiago Bernabéu amb golejada inclosa (4-0). La victòria permet als de Carlo Ancelotti continuar vius en la lluita per la lliga, i és que es tornen a col·locar a vuit punts del Barça.

El partit no ha tingut color des dels primers minuts. El Madrid ha buscat el gol des del xiulet inicial i l’ha trobat molt aviat, en una acció individual de Marco Asensio que ha culminat amb un xut ajustat al pal des de la frontal (1-0, 8’). El domini del Madrid ha continuat i abans del descans Benzema, que ja havia tingut tres clares ocasions en què havia perdonat, ha sentenciat el partit amb dos gols de penal per situar el 3-0 al marcador. El primer, en el 31’, per mans i el segon, en l’afegit de la primera part, per una falta sobre Rodrygo (45+1’). Els dos clars.

En la segona part ja no hi ha hagut història, perquè el domini dels blancs ha continuat sent absolut. De fet, han tingut infinitat d’ocasions clares i si no arriba a ser per la falta d’encert i les grans intervencions d’Edgar Badia el partit hauria acabat amb una golejada d’escàndol. Això sí, el porter barceloní no ha pogut fer res per evitar el 4-0 de Modric al minut 80’, amb un xut a l’escaire.