1a divisió

Ernesto Valverde renova amb l’Athletic fins al 2024

L’exentrenador del FC Barcelona continuarà una temporada més al capdavant del conjunt basc

L’Athletic Club de Bilbao ha anunciat en un comunicat la continuïtat del seu entrenador, Ernesto Valverde, fins al 30 de juny de l’any 2024. D’aquesta manera, l’entrenador extremeny complirà la temporada vinent la seva vuitena temporada al club, la segona de la tercera etapa al capdavant de l’equip basc.

Valverde és un dels entrenadors amb més experiència a la Primera Divisió Espanyola, entrenant a equips com l’Espanyol, l’Athletic Club en 3 ocasions, el Vila-real, el València i el FC Barcelona, a més de dues estades fora d’Espanya amb l’Olympiacos. En total, com a tècnic, ha aconseguit 2 lligues espanyoles, 1 Copa del Rei, 2 Supercopes d’Espanya, 3 Lligues de Grècia i 2 Copes de Grècia.

Amb l’Athletic, ha obtingut cinc classificacions europees en sis anys, una d’elles a la Champions League, a més d’una Supercopa d’Espanya l’any 2015. Actualment, gràcies a ell, l’equip de Bilbao és setè a la classificació, competint per les posicions europees i han arribat a les semifinals de la Copa del Rei, les quals jugaran davant Osasuna.

El tècnic es mostra molt content per continuar al club basc. “És motiu d’orgull que el club pensi que soc la persona ideal per estar un any més al capdavant de l’Athletic. Treballo molt a gust amb l’equip i veig que tenim possibilitats de millorar. Continuaré tractant de fer feliç la nostra afició”, ha comentat Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)