1a divisió

Rubén Baraja: “La situació és greu”

El nou entrenador del València debuta amb derrota al camp del Getafe i l’equip se situa penúltim de la lliga

El València CF va perdre 1 a 0 ahir a domicili contra el Getafe, en el que era el debut de Rubén Baraja com a nou entrenador. Actualment, l’equip es troba en la penúltima posició, només per davant de l’Elx i a dos punts de la salvació. “La situació és greu, però encara queden moltes jornades. La resposta dels jugadors ha sigut bona, només ha faltat encert de cara a porteria”, assegurava el tècnic che en la roda de premsa posterior al partit. Gabriel Paulista, un dels capitans de l’equip, admetia la dificultat del moment que estan vivint, però afegia que “no tenim por”.

A la mala dinàmica, se li ha de sumar la baixa de Gayà, que va haver de ser substituït en el minut 58 després de patir un esquinç al turmell. El club no ha comunicat el temps de baixa, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. El lateral és una de les peces més importants del València. Samuel Lino sembla que també va marxar amb molèsties a la mateixa zona, però podria tractar-se d’una lesió més lleu que la del capità.

Per si no fos prou, recentment ha sortit un tema extraesportiu que està marcant l’actualitat de l’entorn del club valencià. La carta anònima d’un treballador del club ha apuntat en contra dels màxims mandataris, als quals acusa d’estar fent moviments sospitosos amb els diners i inclús d’estar pagant el lloguer de la mansió de la presidenta Lay Hoon Chan. Malgrat tot, ja s’ha fet un comunicat oficial desmentint-ho. Veurem com acaba, però de moment tenim al València en caiguda lliure cap a segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)