2a divisió FEF

Que el ritme no s’aturi

2a divisió FEF. L’Olot rep el Manresa (tot el curs en ‘play-off’) amb l’objectiu d’enllaçar el quart triomf i sortir del descens directe a tercera

Olot Manresa

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Valverde, Castells, Vilanova, Eloi, Cerdà i Busquets.MANRESA:Pulido, Moha, Pelegrín, Aschalew, Peris, Putxi, Álex Sánchez, Larrossa, Jaume Pascual, Noah i Javi López.LLOC I HORA:Municipal, a les 12 h.ÀRBITRE:Casabona Isla.

L’Olot rep la visita del Manresa al municipal amb l’ambiciós objectiu d’encadenar la quarta victòria en la lliga, dotze punts de cop que li poden permetre treure el cap d’una vegada de les posicions de descens a tercera FEF (a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa se les haurà contra l’equip que li va prendre l’ascens directe el curs passat i una de les revelacions d’aquest any, ja que l’equip dirigit per Ferran Costa està en posicions de play-off des del començament del curs: “El Manresa té molt clar a què juga, molt bons jugadors que ja vam patir a tercera. Mantenen el mateix bloc i s’han reforçat bé. Són a dalt per mèrits propis. Defensen molt bé, tenen bon joc aeri i bons atacants, com per exemple Noah i Javi López”, afirma el tècnic de l’Olot, Albert Blázquez, que hi afegeix: “El repte d’aquesta setmana són els tres punts, així ens ha anat bé i hem de continuar amb la mateixa humilitat. Tenim més confiança perquè els entrenaments surtin millor per preparar els partits.”

Urri, Carles Mas i Brugué són baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)