2a divisió FEF

Jugar i guanyar amb el cap fred

2a divisió FEF. L’Olot visita el Terrassa en un partit que tancarà la jornada i que el podria condicionar depenent dels resultats dels rivals

Terrassa Olot

TERRASSA:Marcos, Spartalis, Lucas, Garzón, Neeskens, Vacas, Adri Lledó, Víctor Morales, Jordi Cano, Servetti i Carlos Martínez.OLOT:Fàbrega, Callís, Aimar, Gonzalo, Aspar, Bigas, Castells, Vilanova, Eloi, Cerdà i Busquets.LLOC I HORA:Olímpic de Terrassa (17 h).ÀRBITRE:Gordillo Escamilla.

L’Olot visita l’Olímpic de Terrassa per enfrontar-se a un nou rival que encara aspira a lluitar per una de les places de play-off d’ascens (17 h). Els garrotxins tanquen la jornada i sortiran al terreny de joc sabent els resultats dels rivals més directes, un aspecte que els afegirà més pressió del compte, en cas que guanyin i es vegin de nou lluny de la permanència, o en cas contrari, amb el caramel a tocar (tot i que això podria aportar més motivació).

Els olotins encadenen nou jornades sense perdre i saben que és l’hora de mantenir el cap fred ja que a falta de deu partits encara haurà de superar moments de tots colors: “Mai miro els resultats dels rivals, anem pensant en el nostre partit i si guanyem els tres punts, serà bo segur. Si estiguéssim mirant la classificació, fa quatre setmanes ens hauríem suïcidat tots”, diu Albert Blázquez, el tècnic de l’Olot, que afegix: “El Terrassa ha anat canviant coses, els últims partits no ha volgut tenir tant la pilota. Està on està pels jugadors que té i nosaltres anirem a guanyar allà, no em passa pel cap anar a un camp a no guanyar.”

El de Besalú tindrà les baixes per lesió d’Urri, Carles Mas i Ferran Brugué, i la més que sensible per sanció d’Uri Ayala.

LA PRÈVIA

No miro els resultats dels rivals; pensem en el nostre partit i si guanyem els tres punts serà bo segur
Albert Blázquez
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)