Europa League

La Real s’estavella contra un mur i diu adeu

La Real Sociedad ha seguit el camí del Betis i s’ha acomiadat de l’Europa League en els vuitens de final. El conjunt dirigit per Imanol Alguacil ha estat eliminat contra la Roma, que ha estat un mur els 180 minuts d’eliminatòria i no li ha permès anotar ni un gol. Els txuri-urdin necessitaven remuntar, després de perdre 2-0 a Roma, però al Reale Arena no han aconseguit marcar i l’empat (0-0) els despatxa i situa a l’equip que entrena Jose Mourinho als quarts de final.

A la següent estació hi seran també el Bayer Leverkusen, el Saint-Gilloise, Feyenoord, Manchester United, Juventus i Sevilla. L’última plaça se l’estan disputant Arsenal i Sporting de Portugal, que en aquests moments estan disputant la pròrroga.

El Vila-real, fora de la Conference League

Patacada important la que ha rebut el conjunt groguet, que era un dels favorits al títol de la tercera divisió de la UEFA i ha perdut (0-1) contra l’Anderlecht després de l’empat (1-1) a l’anada. Els de Quque Setién, eliminats.

FEYENOORD- Xakhtar
7-0 (8-1)
Betis- M. UNITED
0-1 (1-5)
Friburg- JUVENTUS
0-2 (0-3)
Fenerbahçe- SEVILLA
1-0 (1-2)
SAINT-GILLOISE - Union B
3-0 (6-3)
Ferencváros- BAYER L.
0-2 (0-4)
Real Sociedad- ROMA
0-0 (0-2)
Arsenal- Sporting
PRÒRROGA( 2-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)