2a divisió FEF

Cop dur de l’Olot a Sagunt (1-0)

L’Olot necessitava guanyar per veure’s més a prop de la zona de salvació, però una mala segona meitat els ha condemnat contra un Atlètic Saguntí que ha estat trobat l’acció del gol al tram final amb un home més després de l’expulsió de Castells al minut 81 (1-0).

Els primers minuts de partit han sigut de tempteig entre dos equips ben situats en les seves línies defensives. Qui ha avisat més aviat han sigut els garrotxins en una ocasió a pilota aturada que Gonzalo ha rematat entrant al segon pal.

Els olotins han viscut els millors moments en els últims 20 minuts de la primera meitat. Les arribades de Forgas i Vilanova feien preveure que el gol visitant estava al caure. Fins i tot, una acció polèmica a dins l’àrea en una falta a Josep Cerdà, l’àrbitre no ha vist un penal que ha estat molt protestat pels visitants. L’Olot ha practicat un joc directe a través de Batalla i en una d’aquestes han estat a punt de sorprendre en un Cerdà que no ha estat encertat a la mitja hora de joc. Al descans ha arribat amb l’empat a zero al marcador.

A la represa, el Saguntí ha posat una marxa més en atac. Un Batalla providencial ha evitat que Acevedo marqués al minut 55. Quedava molt de partit, però els olotins no han sabut superar la pressió velenciana que anava acumulant accions manifestes de gol. La gran major part de les oportunitats arribaven a través de la pilota aturada.

Marc Castells ha vist la segona amonestació al minut 81 i l’Olot s’ha hagut d’arremangar en defensa contra un conjunt local molt crescut. Primer Batalla, traient una rematada molt clara de Jorge Domingo i després, el mateix jugador, ha estavellat una pilota al travesser.

Després de molta insistència, els locals han trobat el gol de Nacho Ramón. Un gol que feia molt de mal al 86 de joc. La reacció des de la banqueta visitant ha estat l’entrada de Saïdou i Xumetra per rascar l’empat. L’àrbitre ha afegit quatre minuts i el resultat no s’ha mogut. Un cop dur per l’Olot que perd una bona ocasió per afegir-se al grupet del play out.