El Girona B perd a Badalona i s’allunya del ‘play-off’ (2-1)

El Girona havia alimentat les esperances d’atrapar la zona de play-off d’ascens a segona FEF, amb tres victòries seguides, però ha tallat de cop l’optimisme amb una derrota a Badalona (2-1) que l’allunya gairebé de manera irremeiable de la lluita per pujar. I això que el conjunt d’Àxel Vizuete havia començat bé, amb un gol de Kemo (18’) que li donava tranquil·litat. Poc després, Dawda ha hagut de ser substituït per lesió. El filial ha arribat al descans amb l’avantatge mínim, tot i que el Badalona ja li ha generat algun ensurt, com un xut de Bilal i una rematada de Wallid.

El Girona B hauria pogut encarrilar el partit poc després del descans, però ha topat amb una intervenció clau de Froi Leal (49’). Però del possible 0-2, ha arribat l’empat dels badalonins, en una centrada de Marc Anglès que Suzuki ha rematat (54’). I poc després, Wallid ha concretat la remuntada escapulada amb un llançament de penal (62’). El Girona ja no ha pogut ni empatar.