1a divisió

Benzema ajusta el punt de mira

El rival. El davanter, que encadenava cinc jornades sense marcar, es rescabala fent un ‘hat-trick’ en la golejada del Real Madrid al Valladolid. Els blancs s’aferren a la determinació del 9 pel clàssic de copa

Real Madrid 6 Valladolid 0

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Alaba (Vallejo, 69’), Camavinga; Tchouaméni, Kroos; Rodrygo (Odriozola, 82’), Maarco Asensio, Vinícius (Ceballos, 68’) i Benzema (Hazard, 64’).VALLADOLID:Asenjo; Luis Pérez (Kike Pérez, 46’), Fresneda, Joaquín, El Yamiq, Lucas Rosa (David Torres, 61’); Roque Mesa (Óscar Plano, 46’), Martin Hongla (Álvaro Aguado, 46’), Monchu; Gonzalo Plata (Selim Amallah, 70’) i Sergio León.GOLS:1-0 (22’) Rodrygo. 2-0 (29’) Benzema. 3-0 (32’) Benzema. 4-0 (36’) Benzema. 5-0 (72’) Asensio. 6-0 (91’) Lucas Vázquez.ÀRBITRE:Pulido Santana (col·legi canari.T.G.:al visitant Fresneda.T.V.:cap.

“Estem preparats al cent per cent. Des d’ara tenim un sol pensament, que és guanyar dimecres.” Són paraules de Carlo Ancelotti, ahir, després de la golejada (6-0) que el Real Madrid va clavar al Valladolid i que li permet continuar a 12 punts de distància del Barça, quan en queden 33 per disputar-se. Tot i això, és evident que la lliga està gairebé impossible per al conjunt blanc, que ja només pensa en la copa i la Champions League, i el clàssic de tornada de semifinals del torneig estatal que dimecres (21 h) es disputa a l’Spotify Camp Nou és la primera estació. Serà un duel a cara o creu, en què els madridistes parteixen per sota, ja que l’anada es va resoldre 0-1 a favor dels culers, i, per tant, només els val la victòria. I per fer-ho s’aferren a un argument inexistent darrerament i que ahir va tornar a emergir: Karim Benzema.

L’atacant, que estava sec en les últimes cinc jornades de lliga i que només havia marcat dues dianes –de penal– en les darreres nou, va rescabalar-se i va ajustar el punt de mira amb un hat-trick en set minuts (29’, 32’ i 36’) a la primera part que va servir per liquidar el matx amb els de Pucela. El Pilota d’Or, doncs, va ser la figura d’un enfrontament en què també van marcar Rodrygo (22’), Asensio (72’) i Lucas Vázquez (91’). El francès suma 14 dianes en la lliga, tres menys que Lewandowski, que n’ha fet 17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)