Copa

Ancelotti presenta dos canvis respecte al clàssic de lliga

L’italià jugarà amb Camavinga al lateral esquerre i tres davanters

El Madrid farà canvis en l’onze titular respecte al que va presentar en l’anterior partit a l’Spotify Camp Nou ara fa poc més de dues setmanes. Carlo Ancelotti deixa de banda la fórmula dels quatre migcampistes i jugarà amb tres davanters.

Les principals novetats, però, les trobem en la defensa. Alaba, ja recuperat de la seva lesió, formarà parella de centrals amb Militao. Per tant, Rüdiger cau de l’onze, igual que Nacho, que va ser titular en el lateral esquerre en el darrer clàssic. El seu lloc l’ocuparà Camavinga, un migcampista que Ancelotti ja ha utilitzat diverses vegades en aquesta posició. Valverde retrocedirà uns metres per situar-se al mig amb Kroos i Modric. Al davant, Benzema i Vinícius estaran acompanyats de Rodrygo, que va ser un dels futbolistes que va activar el joc ofensiu blanc en el clàssic de lliga entrant des de la banqueta i actuant en la posició de mitjapunta, rol que podria repetir aquesta nit a l’Spotify Camp Nou. El brasiler, a més, ve de marcar i firmar un bon partit davant el Valladolid.

Així doncs, l’onze del Madrid per a la tornada de les semifinals de la copa és el següent: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga; Kroos, Modric, Valverde; Rodrygo, Benzema i Vinicius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)