1a divisió

El Vila-real posa les coses fàcils al Barça (2-3)

El Barça pot donar dilluns un cop definitiu a la lliga. El Vila-real ha assaltat el Santiago Bernabéu i ha superat el Madrid després d’una gran remuntada (2-3) i una actuació brillant de Samu Chukwueze. Amb aquest resultat, el Barça pot situar-se quinze punts per sobre dels blancs si guanya contra el Girona a l’Spotify Camp Nou.

El Madrid no semblava afectat per la ressaca de la copa, al contrari. El conjunt blanc ha sortit dominador sobre la gespa del Santiago Bernabéu i ha començat a avisar, especialment amb un xut de Vinicius que ha sortit fora per poc (13’). Ell mateix ha participat en l’acció del primer gol del partit, fruit d’una combinació amb Marco Asensio. El balear ha enviat la pilota a l’àrea buscant un rematador, però l’esfèrica ha rebotat en la cama de Pau Torres i ha entrat a la porteria defensada per Reina (16’). El porter sí que ha pogut intervenir poc després negant el gol a Benzema i a Rodrygo (19’). El Vila-real ha començat a despertar i Chukwueze (24’) i Baena (28’) ho han intentat. Ha estat l’atacant nigerià qui ha acabat trobant premi amb una bonica jugada individual en què s’ha desfet de Nacho amb un retall i ha col·locat la pilota lluny de l’abast de Courtois (39’). L’empat ha estat el resultat al descans.

El Madrid ha arrencat amb força la segona meitat i amb un Vinicius exercint de líder. El brasiler ha continuat a la seva i ha fet el 2-1 després d’una brillant jugada individual (48’). Ell mateix, però, ha perdonat instants després el que podria haver estat el gol de la sentència tot sol davant Reina (54’). També ha fregat la diana en un xut que ha tocat en Foyth quan ja es colava a la porteria grogueta (63’). El Vila-real havia avisat minuts abans en un remat de Yeremy dins l’àrea, però ha estat l’entrada de Morales la que ha estat decisiva per als de Setién. El davanter ha tornat a situar la igualada en recollir una pilota dins l’àrea (70’). L’assistent ha anul·lat l’acció per un fora de joc de Chukwueze en l’inici de la jugada, però el VAR ha tirat les línies i ha donat validesa al gol. Chukwueze ha estat un autèntic malson per al Madrid i ha culminat la seva brillant actuació amb un autèntic golàs. El nigerià ha engaltat una rosca preciosa des de la frontal per posar per davant el Vila-real per primer cop en el partit (80’). L’alegria ha estat a punt de durar molt poc al submarí groc, ja que Alberola Rojas ha assenyalat penal per mans de Mandi, però de nou el VAR ha intervingut per revisar l’acció i anul·lar la decisió (85’). El Vila-real ha defensat bé el resultat i s’ha acabat emportant la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)