1a divisió

El Madrid no es vol rendir

1a divisió. Els gols de Nacho i Asensio donen el triomf als blancs, molt superiors al Cadis tot i no obrir la llauna fins al tram final del matx

Cadis 0 Madrid 2

CADIS:David Gil; Parra (Meré, 55’), Luis Hernández, Fali, Pacha Espino; Bongonda, Fede San Emeterio (Roger Martí, 70’), Alcaraz, Sobrino (Álex Fernández, 70’); Sergi Guardiola (Iván Alejo, 70’) i Chris Ramos (Negredo, 78’).MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Camavinga, 67’), Militão, Rüdiger, Nacho Fernández; Tchouaméni, Fede Valverde (Modric, 80’), Dani Ceballos; Marco Asensio, Rodrygo (Hazard, 80’) i Benzema.GOLS:0-1 (72’) Nacho. 0-2 (75’) Marco Asensio.ÀRBITRE:Gil Manzano (extremeny).T.G.:Al local Alcaraz.PÚBLIC:19.833 espectadors a l’estadi Nuevo Mirandilla.

El Madrid no vol posar les coses més fàcils al Barça o, si més no, vol allargar tot el possible la consecució del títol i ahir va guanyar al camp del Cadis en un partit que podia ser perillós enmig de l’eliminatòria de Champions contra el Chelsea. Els d’Ancelotti, sense Vinícius, van ser molt superiors al conjunt gadità i van sumar tres punts que els situen a deu del Barça i que els permeten agafar una mica de coixí respecte a l’Atlético, que li amenaça la segona posició.

Des del primer minut la superioritat del Madrid va ser notable, tot i que la primera gran ocasió la va tenir el Cadis amb un xut del Pacha Espino que es va estavellar a la base del pal (12’). A partir de llavors les ocasions les va monopolitzar el Madrid, que també va topar amb la fusta abans del descans amb un xut de Benzema que va anar al travesser. A més, el porter local, David Gil, va ser el gran protagonista.

En la segona part, el guió va ser el mateix, amb un Cadis que no es tancava i proposava un partit obert. El Madrid va deixar escapar diverses ocasions, però finalment va trobar el gol de la manera menys esperada, amb un xut llunyà de Nacho molt ajustat al pal (72’). Just després, sense que el Cadis pogués reaccionar, Marco Asensio va marcar el 0-2 amb un xut creuat (75’) i va acabar de sentenciar un partit que no va tenir més història.