Territorial

Soteras atribueix la impugnació d’Isern a “cortines de fum pel cas Soule”

El president de la federació catalana de futbol, Joan Soteras, ha reaccionat a la impugnació que Juanjo Isern ha fet al Tribunal Català de l’Esport de les eleccions a la federació, “No ens estranya el que està tornant a passar. Del senyor Isern no en podem esperar gaires més coses que això”, ha dit Soteras, que ha relacionat el pas fet per Isern amb el cas Soue: “L’únic que està fent és posar cortines de fum perquè ha començat el judici del cas Soule. Andreu Subies està imputat, i Isern és un dels investigats. Era el cap d’infraestructures i de la comissió d’obres de la FCF, en constant comunicació amb el senyor Josep Contreras”. I ha afegit: “Està intentant a qualsevol preu tenir la FCF al seu abast per treure informacions privilegiades pel seu ús personal.”

Soteras assegura que l’acte de les votacions –la repetició que es va fer i de la qual va tornar a sortir vencedor– “va ser fet escrupulosament amb la màxima cura que tot fos d’acord amb tot el que es va posar sobre la taula el TCE perquè no hi hagués cap problema”. “A les taules hi vam posar el personal més qualificat de la FCF perquè no hi hagués cap tipus d’irregularitat en les votacions”, defensa. Soteras sentencia: “Crec que s’està fent molt mal a la federació catalana, al futbol català, i que estem donant una imatge molt dolenta pel que és la federació, el futbol català i Catalunya.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)