1a divisió

El comitè tècnic d’àrbitres respon amb contundència LaLiga

El comitè tècnic d’àrbitres (CTA) de la federació espanyola de futbol (FEF) ha emès un comunicat oficial en què ha volgut respondre LaLiga després de recollir un seguit d’acusacions per part de dirigents de la competició. Concretament, acusen Luis Gil, director de Competicions de la Lliga, de difondre un vídeo on, segons el comunicat, “vol assenyalar i ridiculitzar actuacions arbitrals” i que denuncia que no és la primera vegada: “és una mostra més de l’interès de la Lliga en generar un clima irrespirable cap al nostre col·lectiu, sembrar el dubte sobre les nostres decisions i menysprear la professionalitat arbitral”, ha recollit l’escrit publicat a la pàgina oficial de la FEF espanyola.

En un comunicat firmat pels àrbitres de primera i segona divisió, el Comitè demana respecte i professionalitat cap a tots els seus col·legiats. A més a més, el conjunt arbitral ha aprofitat el comunicat per informar que el CTA no designa els àrbitres, sinó que és el CACP (Comitè de designació), on hi ha un membre de la FEF, un de la Lliga i un de designació comú. El comunicat ha volgut deixar clar que els àrbitres tenen total autonomia respecta la Lliga i els seus clubs. Fet que deixa la pilota a la teulada de la Federació i els seus dirigents. Un cop d’autoritat que també va encaminat cap a l’opinió pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.