1a divisió

El Madrid no falla i supera amb certa solvència al Celta (2-0)

El Madrid no ha fallat i ha guanyat el partit que l’enfrontava al Celta al Santiago Bernabéu (2-0). Les dianes d’Asensio al final de la primera part (42’) i de Militao, just en l’inici de la segona (48’) han deixat massa estabornit a un conjunt gallec que ho ha intentat amb bones jugades de Gabri Veiga o Iago Aspas, però sense l’encert en els metres finals com per posar la por al cos als madrileny. Els d’Ancelotti se situen a vuit punts del Barça, que ha de jugar demà a l’Spotify Camp Nou contra l’Atlético, el tercer classificat (16:15h).

L’inici de la primera part ha estat igualada amb un Celta que intentava aguantar i tornar els cops del conjunt blanc. Vinicius, com sempre molt actiu, i Benzema ho han intentat però Gabri Veiga també ha pogut aproximar-se a la porteria de Courtois. Ja a les acaballes, una bona passada en profunditat de Ceballos cap a Vinicius ha acabat amb una centrada rasa del brasiler al punt de penal que Asensio ha rematat molt bé (42’).

En l’inici de la segona part, el Madrid ha començat a sentenciar l’enfrontament amb una diana de Militao amb el cap a la sortida d’un corner (48’). En els minuts posteriors, el Celta ha intentat estirar línies sense descol·locar-se però els d’Ancelotti han pogut fer una tercera diana a través de Benzema, que ha vist com Ivan Villar li aturava una rematada amb el cap a boca de gol.

El conjunt visitant ha estat tot voluntat però no ha sabut ni pogut fer mal a la defensa madrilenya, sempre ben armada. Només Aspas ha gaudit d’un u contra u davant Courtois que el belga ha evitat molt bé.