1a divisió

El Madrid no falla al Bernabéu

1a divisió. El conjunt blanc supera el Celta amb dos gols al final del primer acte i a l’inici del segon, i se situa a vuit punts del Barça

Madrid 2 Celta 0

MADRID:Courtois, Nacho, Militão, Rüdiger, Camavinga, Tchouameni, Ceballos (Modric, 81’), Valverde, Asensio (Lucas Vázquez, 76’), Vinicius (Rodrygo, 81’) i Benzema.CELTA:Iván Villar, Kevin (Medrano, 78’), Tapia, Unai Núñez, Javi Galán (Swedberg, 73’), Fran Beltrán, De la Torre, Solari (Cervi, 46’), Gabri Veiga (Paciencia, 63’), Iago Aspas i Seferovic (Óscar, 63’).GOLS:1-0 (42’) Asensio. 2-0 (48’) Militao.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:a Kevin, Ceballos i Javi Galán.T.V.:cap.

El Madrid no va fallar al Santiago Bernabéu i va superar el Celta gràcies a dues dianes en moments clau: al final de la primera part (42’) i a l’inici de la segona (48’). Els blancs se situen a vuit punts del Barça abans del duel d’aquest contra l’Atlético.

La primera part va ser igualada i el conjunt gallec va intentar aguantar les envestides madrilenyes amb un Vinicius molt actiu, com de costum. Veiga va avisar primer, però a les acaballes del primer acte una passada a l’espai de Ceballos la va aprofitar Vinicius per fer una centrada al punt de penal, on arribava Asensio. El mallorquí no va perdonar i va superar Iván Villar, com també ho va fer Militão amb el cap a la sortida d’un córner just començar la segona part. En els minuts restants, el Celta no va arriscar a la desesperada però sí que va estirar línies. Aspas va disposar d’un un contra un davant de Courtois però Benzema també va tenir un parell d’ocasions clares per augmentar una renda que mai va perillar per als d’Ancelotti.