1a divisió

L’Espanyol-Barça, diumenge 14 de maig a les 21h

L’últim derbi de la temporada ja té dia i hora. Espanyol i Barça es trobaran a l’RCDE Stadium el pròxim diumenge 14 de maig a les 21 h (Movistar LaLiga). Així ho ha oficialitzat LaLiga, que ha publicat els horaris de la jornada 34 que es disputarà entre el 12 i el 15 de maig.

En la primera volta, els blanc-i-blaus van esgarrapar un punt del Camp Nou i estaran obligats a guanyar per mantenir-se vius en la lluita per la permanència. Serà un partit en què el Barça podria proclamar-se campió de lliga. Si els blaugrana guanyen aquesta nit a Vallecas tindran 14 punts d’avantatge respecte al Madrid. Si es manté aquesta distància i els de Xavi guanyen el derbi, quedarien 12 punts en joc. L’any passat, tots dos van empatar a Cornellà-El Prat (2-2).

Per la seva part, el Girona visitarà la Real Sociedad el dissabte 13. Serà a les 14 h i en directe per Movistar LaLiga. Els de Míchel, amb la permanència pràcticament al sac, s’enfrontaran a un rival que lluita per jugar la Champions la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)