1a divisió

Benzema i Rodrygo guien la victòria del Madrid contra l’Almeria (4-2)

El Madrid s’ha refet de la derrota a Montilivi del passat dimarts i ha fet els deures contra l’Almeria al Santiago Bernabéu (4-2). Els blancs se situen a vuit punts del Barça de forma provisional, a l’espera del que faci el conjunt blaugrana aquesta nit contra el Betis.

Els d’Ancelotti han anat per feina i només han necessitat cinc minuts per avançar-se en el marcador. Vinicius ha fet una jugada per la banda esquerra i ha regalat el gol a Benzema. Tots dos, juntament amb Rodrygo, han estat un malson per a la defensa andalusa. El brasiler ha protagonitzat una jugada magistral, amb una autopassada de taló, per assistir al francès, que ha fet el 2-0 en el minut 17. Just abans del descans, el Benzema ha anotat el 3-0 des del punt de penal, un penal provocat per Rodrygo (42’). L’Almeria, que havia tingut alguna ocasió, ha retallat distàncies en l’afegit a través de Lázaro (45’+1).

El Madrid ha arrencat bé el segon temps i Rodrygo, que avui ha brillat, ha firmat un golàs des de la frontal per situar el 4-1. Tot i això, l’Almeria ha continuat insistint i Robertone ha fet el segon dels de Rubi aprofitant una pèrdua de Kroos en la sortida (61’). Amb el partit trencat, el joc ofensiu era constant a banda i banda. A Rodrygo li han anul·lat un gol per un clar fora de joc (63’) i el VAR ha fet rectificar a Cuadra Fernández un penal sobre Benzema. L’acció ha estat invalidada per falta prèvia de francès sobre Ely (79’). El davanter blanc ha fregat el pòquer amb un xut al pal (87’), obstacle que també s’ha trobat Asensio (90’). Vinicius s’ha retirat abans d’hora per unes molèsties al genoll.