1a divisió

Benzema revifa el Madrid

1a divisió. El francès reapareix i marca en la victòria blanca contra l’Almeria, mentre que Vinícius es retira amb molèsties al genoll

Real Madrid 4 Almeria 2

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Rüdiger, Camavinga; Tchouaméni, Ceballos, Kroos (Nacho, 72’); Rodrygo (Marco Asensio, 72’), Benzema i Vinícius (Carvajal, 82’).ALMERIA:Fernando; Mendes, Ely, Chumi, Akieme (Centelles, 75’); De la Hoz (Robertone, 57’), Samú Costa (Melero, 75’); Puigmal (Eguaras, 57’), Portillo, Ramazani (Luis Suárez, 64’); i Lázaro.GOLS:1-0 (5’) Benzema. 2-0 (17’) Benzema. 3-0 (42’) Benzema. 3-1 (45’+1) Lázaro. 4-1 (47’) Rodrygo. 4-2 (61’) Robertone.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (comitè balear).T.G.:A Vinícius, Camavinga, Lázaro i Mendes.PÚBLIC:58.036 espectadors al Santiago Bernabéu.

Amb Benzema endollat, el Madrid veu les coses molt més fàcils. El francès, que no va jugar a Montilivi en la derrota entre setmana a Girona, va reaparèixer amb un hat-trick en poc més de mitja hora que va encarrilar la victòria blanca davant un Almeria que pensava més en el duel de dimarts contra l’Elx.

Benzema, Rodrygo i Vinícius es van encarregar de fer la feina a l’equip d’Ancelotti. Vinícius va assistir el francès en l’1-0 i Rodrygo ho va fer en el 2-0. Aquest últim també va ser qui va forçar el penal del 3-0 i qui va anotar el quart i definitiu. L’Almeria no va deixar d’insistir i Lázaro i Robertone van maquillar una golejada que podia haver estat molt més àmplia, ja que Benzema i Marco Asensio –per partida doble– van topar amb la fusta. Ara bé, tant Rodrygo com Vinícius van acabar el partit amb molèsties al genoll. Caldrà veure si tot plegat queda en un ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)