1a divisió

La Real guanya el Madrid i posa la lliga en safata al Barça

El Real Madrid ha desconnectat definitivament de la lliga. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti ha perdut avui (2-0) al feu de la Real Sociedad i ha deixat, encara més, la lliga en safata al Barça. I és que el conjunt blaugrana podria ser campió la propera jornada, d’aquí dos diumenges –aquest cap de setmana no hi ha lliga perquè hi ha la final de copa entre Madrid i Osasuna–, en el derbi contra l’Espanyol al RCDE Stadium. S’acomiada, si no ho havia fet ja, l’equip madridista del campionat, en què, a més, podria acabar sent tercer perquè demà, l’Atlético, que rep el Cadis, podria arrabassar-li la segona posició.

Els blancs doncs han estat superats clarament al Reale Arena. Ancelotti ha prioritzat l’esmentada final de copa de dissabte, i a les obligades baixes de Vinicius i Camavinga (sanció) i d’Alaba, Modric, Mendy (lesió), ha afegit les de Benzema i Valverde, cosa la qual l’equip que entrena se n’ha ressentit davant d’un rival afamat. I és que a la Real Sociedad li anava molt, la victòria que ha aconseguit, li permetia encarrilar-se la seva presència a la propera edició de la Champions League, i s’ha notar. En el primer temps ja n’ha tingut tres de molt clares els txuri-urdin; a les botes de Sorloth, Zubimendi i Silva, però no han afinat, i en el segon, sí que han resolt. L’errada grotesca de Militao, en una temerària i defectuosa cessió a Courtois, l’ha aprofitat Kubo (47’) i l’expulsió de Carvajal (61’) ja ha els ha acabat d’aplanar el camí. A les acaballes, Barrenetxea (85’), amb un bon xut, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)